Trainingen voor familieleden

GGZ Familiecoaching

Constructieve Gespreksvoering

 

De training "Contructieve Gespreksvoering is bedoeld voor de naastbetrokkenen van mensen die last hebben van psychotische problemen. U leert hoe u op een andere manier kunt communiceren met uw Familielid. Daarmee versterkt u uw relatie met hem/haar. U onderkent, samen met uw familielid, de problemen waar hij/zij mee worstelt en u zoekt samen naar oplossingen daarvoor.

 

De training vindt gewoonlijk plaats in Utrecht, op vier achtereenvolgende vrijdagochtenden, plus een terugkom-ochtend na enkele weken. We kunnen deze training GRATIS aanbieden aan naastbetrokkenen.

 

Wilt u een berichtje krijgen zodra er weer zo'n training gepland is? Stuur dan een mailtje naar info@GGZfamiliecoaching.nl. Vermeld dat u interesse hebt in de training "constructieve gespreksvoering".

Motiverende Gespreksvoering

 

De training "Motiverende Gespreksvoering" is bedoeld voor de naastbetrokkenen van mensen die last hebben van verslavingsproblematiek in combinatie met andere psychiatrische problematiek. U leert hoe u op een open en oordeelsvrije manier met hem/haar kunt spreken over zijn/haar verslaving. Leer zijn/haar eigen argumenten om te stoppen boven water te krijgen.

 

 

De training vindt gewoonlijk plaats in Utrecht, op vier achtereenvolgende viijdagochtenden, plus een terugkom-ochtend na enkele weken. We kunnen deze training GRATIS aanbieden aan naastbetrokkenen.

 

Wilt u een bericht krijgen zodra er weer zo'n training gepland is? Stuur dan een mailtje naar info@GGZfamiliecoaching.nl . Vermeld dat u interesse hebt in de training "motiverende gespreksvoering".